Drepturi de autor (Copyright)

Site-ul Tv-online.tv este o interfata de promovare si dezvoltare a tehnologiei actuale, un motor de cautare care indexeaza link-urile cu diferite stream-uri publice gasite in libera circulatie pe internet precum Sopcast, Acestream, Flash. Sursa acestor link-uri sunt (paginile web ale posturilor tv, google, yahoo, bing, forumuri si alte motoare de indexare).

Acest site nu emite, nu gazduieste si nici nu detine control asupra emisiei posturilor tv, asadar nu se face responsabil de materialele publicate sau de continutul video ale acestor stream-uri. Drepturile asupra continutului si al marcilor apartin detinatorilor de drept.

Daca sunteti proprietar al drepturilor de autor sau un agent al acestuia si considerati ca orice continut gazduit pe site-ul nostru web, va incalca drepturile de autor, puteti trimite o notificare in conformitate cu Legea Copyright prin furnizarea in scris a urmatoarelor informatii folosind formularul de contact sau prin email la adresa [email protected]

Simpla eliminare sau dezactivare a materialului video din acest website pentru care detineti drepturi de autor nu duce la eliminarea permanenta a lui de pe internet.